top of page

VÅRE KURS

Et fullstendig opplæringsprogram

Alle kurs unntatt Modul C kan holdes online

Feng Shui Undervisningen tilbyr feng shui kurs på alle nivåer i Chue Style feng shui fra innføringskurs til en grundig, yrkesrettet utdanning for Chue Style feng shui-konsulenter.

Feng Shui Undervisningen tilbyr også andre enkeltstående kurs og seminarer i Chue Style feng shui og vil etter hvert tilby videregående fordypningskurs for ferdig utdannede Chue Style feng shui-konsulenter.

Det yrkesrettede opplæringsprogrammet i Chue Style feng shui består av tre moduler og går over to og et halvt år. Modulene kan tas enkeltvis. Programmet avsluttes med en frivillig heldagseksamen som består av en praktisk og en skriftlig del. Bestått eksamen gir rett til å praktisere som Chue Style feng shui-konsulent. Det gir også rett til medlemskap i Chue Foundation.

Opplæringsprogrammet i Chue Style feng shui er et av de mest komplette du kan finne i Vesten. Med et vidt spekter av forskningsbaserte temakurs kan Chue Style feng shui tilby profesjonell videreutdanning. Temakursene er utviklet av Grand Master Chan Kun Wah som har en lang karriere innen forskning og utvikling av Chue Style feng shui.

MODUL A - INNFØRING I CHUE STYLE FENG SHUI

Dette kurset gir en todagers introduksjon til feng shui og gir en god innføring i basisbegreper i teori og praksis.

Les mer.

MODUL B - GRUNNKURS I CHUE STYLE FENG SHUI

Dette kurset introduserer formskole og Chue Style kompasskole-metoder for å analysere eiendommer og boliger. Kurset viser hvordan man kan iverksette enkle, korrigerende løsninger. Les mer.

MODUL C - YRKESRETTET UTDANNINGSPROGRAM I CHUE STYLE FENG SHUI

Kursets mål er å trene studentene gjennom teori og praksis til å bli kvalifiserte profesjonelle utøvere av autentisk Chue Style feng shui. Studentene vil da være i stand til å utføre konsultasjoner på alle typer eiendommer. Les mer.

FENG SHUI FOR ALLE

Etter å ha gjennomført Modul A kan du delta på kurset «Feng shui for alle», et firedagers kurs om ulike former og hvilken virkning de har på eiendommer og boliger. Les mer.

DE FIRE ÅRSTIDER

Et sentralt begrep i feng shui

bottom of page