top of page

OM FENG SHUI UNDERVISNINGEN AS

The Imperial School of Chue Style Feng Shui, Oslo er en norsk gren av den internasjonale skolen med samme navn, grunnlagt av Grand Master Chan Kun Wah i 1996. Feng Shui Undervisningen AS eies og drives av Heidi Pran og Bente-Sølvi Toverød.
Vi tilby feng shui kurs på alle nivåer.

Heidi

HEIDI PRAN

Heidi Pran er utdannet sivilingeniør i data fra NTNU og har en Executive MBA i merkevareledelse fra NHH.

Hun har tidligere lang erfaring fra systemutvikling, prosjektledelse og informasjon fra Accenture, Cap Gemini, Nycomed og Cermaq.  

Hun har studert feng shui siden 2010 og jobber i dag kun som selvstendig konsulent og lærer innen feng shui. Hun var Vice Chairman i den internasjonale Chue Foundation i tre år og sitter nå i det lokale styret i Chue Foundation Norge.

www.heidipran.no

Bente-Sølvi

BENTE-SØLVI TOVERØD

Bente-Sølvi Toverød er utdannet landskapsarkitekt MNLA, har bred erfaring innen fagfeltet og er nå ansatt som daglig leder hos IN'BY. Hun har studert feng shui siden 2005 og tok eksamen i Chue Style feng shui i 2007. Hun har tatt en rekke videregående Chue Style-kurs og deltar årlig på kurs og seminarer. Hun har vært styreleder for Chue Foundation Norge fra 2011 til 2021. Hun påtar seg feng shui-oppdrag gjennom eget firma, www.topia.no

Om : Team
bottom of page