top of page

MODUL A - INNFØRING I CHUE STYLE FENG SHUI

Dette er kurset for deg som

- ikke kan noe om feng shui fra før

- lurer på hva feng shui egentlig er

- kan litt om feng shui fra før

- har lest litt om feng shui

- gjerne vil ha bedre feng shui der du bor, der du jobber, der du er.

Dette er et grunnleggende feng shui kurs og krever ingen forkunnskaper. Du lærer enkle analysemetoder som kan brukes på former ute og inne med tanke på å forstå omgivelsene hjemme og på jobb.

Modul A er en forutsetning for alle videre kurs i Chue Style feng shui. Effektiv undervisningstid er 10-12 timer pluss lunsjpause, vanligvis fordelt på to dager. For online-kurs fordeles undervisningen på tre-fire dager for at det skal være lett å holde konsentrasjonen oppe.

Kurshefte på 48 sider A4 inngår i prisen. Du får diplom etter  fullført kurs. Dette kvalifiserer deg til å delta på kursene Modul B og Feng shui for alle.

Innhold

Introduksjon til feng shui, form og kompass – chi, yin og yang – fem elementer, skapende og kontrollerende syklus – lenestolsformasjon – de fem ‘himmeldyrene’ – betydningen av husets inngangsdør – utformingsprinsipper for stue, kjøkken, soverom, kontor og bad – opprydding – I Ching og åtte trigrammer – opprinnelig og senere himmelsekvens – Lo Shu-kartet – introduksjon til ‘flyvende stjerner’ – årets ‘flyvende stjerne’ – dyrekretsens betydning.

Engelsk kurstittel: Foundation into Chue Style Feng Shui.

Inngangsparti
bottom of page